Poznati

Direktno.rs

10. 06. 2021. 10:17 1

Srpkinja pobegla od rata, pa postala Mis Australije (FOTO)

Monika Radulović, bivša Mis koja je predstavljala Australiju na izboru za Mis Univerzuma, nije imala lake početke.

Naime, Monika je rođena u Bosni i Hercegovini, tačnije u Zavidovićima, a s roditeljima Vinkom i Goranom je kao četvorogodišnja devojčica otišla iz ratom pogođene domovine i preselila se u Australiju bez igde ičega.

- Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga - izjavila je svojevremeno Monika.- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.Diplomirala je psihologiju na Univerzitetu "Western Sydney", a trenutno je posvećena brizi o malenom sinu. U braku je s Alesandrom od 2018. godine, a pre toga su u vezi bili četiri godine.Na takmičenju za "Mis Univerzum Australije" 5. juna 2015. godine odnela je ubedljivu pobedu u konkurenciji od 34 devojke, a nada se da će jednog dana postati ambasadorka ove zemlje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati