Poznati

Direktno.rs

12. 05. 2021. 21:47 0

Aleks Rodrigez uznemiren zbog Džej Lo i Bena Afleka

Tek što je prošlo mesec dana od raskida veridbe, Dženifer Lopez je ponovo u vezi, što je njenog bivšeg partnera, Aleksa Rodrigeza, neprijatno iznenadilo. Kako prenose strani mediji, bivši bejzbol igrač je poprilično uzrujan ovom vešću.

Pevačica Dženifer Lopez ponovo je viđena s glumcem Benom Aflekom. Ovog puta zajedno su se vraćali s odmora u Montani, gde su otišli nakon njenog koncerta "VAX LIVE".

To da su ljubavne iskre zaigrale između Džej Lo i bivšeg verenika, nije nimalo obradovalo njenog drugog bivšeg verenika, nekadašnjeg profesionalnog igrača bejzbola, Aleksa Rodrigeza. Aleks i Džej Lo su nedavno raskinuli.- Šokiran je da je već krenula dalje - rekao je izvor za "E!News" i dodao kako je ovo rastužilo sportistu do te mere da je Dženifer poslao poruke o tome da je uzrujan.

Nakon što je par zvanično objavio kako su raskinuli nakon četiri godine, rekli su kako će nastaviti da rade zajedno i podržavaju se kao prijatelji. Čak su zajedno viđeni na večeri u hotelu u Los Anđelesu, gde su inače bili i na svom prvom sastanku.- Zaista je mislio da će moći da reše probleme i ponovo budu zajedno - nastavio je anonimni izvor.

- Pokušava da se nađe s njom, ali ona je veoma gruba prema njemu - rekao je izvor o Rodrigezu, koji još uvek pati za bivšom verenicom.

S druge strane, pop diva je u potpunosti zaboravila na Aleksa i posvetila se svojoj porodici, nastupima ali i novoj-staroj ljubavi.Aflek i latino diva su pre 17 godina raskinuli vezu, a godinu pre toga su otkazali i venčanje. Tada su izjavili kako je previše medijske pažnje oko njihove veze bio jedan od razloga raskida. Uprkos tome, ostali su u kontaktu kao prijatelji svih ovih godina. Kad su prvi put ponovo viđeni zajedno, smatralo se kako nema ništa više od prijateljstva između zvezda.

Drugi izvor tvrdi kako je Dženifer oduvek htela ponovo da se okuša u ljubavnoj vezi s Aflekom, samo što do sad nisu imali prilike. Poznato je i kako je raskid s Oskarovcem pevačica opisala kao prvi slom srca koji je doživela.

Najbliži prijatelj Bena Afleka, Met Dejmon komentarisao je moguće pomirenje svog dragog kolege i prijatelja sa latino divom, rekavši: "Nadam se da je istina. Volim ih oboje. To bi bilo sjajno."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati