Poznati

Direktno.rs

11. 05. 2021. 07:04 1

Marija Karan: Los Anđeles je moj drugi dom

Glumica Marija Karan se nedavno vratila u rodni Beograd, a sada je otkrila kako se oseća i šta joj nedostaje u Los Anđelesu.

Na pitanje kakav je osećaj vratiti se u rodni grad, Marija je imala jednostavan odgovor.

- Beograd je moj dom i grad iz kog crpim energiju i koji iznova daje neku novu mene. Menjamo se i Beograd i ja, a naš odnos postaje sve čvršći i bogatiji - rekla je glumica u razgovoru za "Gloriju".Ona je godinama živela u Los Anđelesu, pa ne čudi da joj taj grad ovih dana nedostaje.

- Los Anđeles je moj drugi dom, grad u kojem sam osnovala svoju porodicu, stekla divne prijatelje, radila brojne projekte, u kojem sam sazrevala i lično i profesionalno. To je jedno od mesta kojima ću se uvek rado vraćati. Njegovom šarmu i nedokučivosti niko ne može odoleti. Koliko god dugo da tamo živite, to je grad koji vas uvek iznenadi nekim novim sadržajem, kutkom, ljudima i neispričanom pričom koja čeka na vas. To je grad anđela i grad snova, pa tako tamo uvek ima po jedna zvezda koja sija za svakoga - ispričala je Marija.Njen privatan život je bio tema medija poslednjih nekoliko meseci, a česti su bili natpisi o njenom razvodu. Ipak, ona je i dalje pri stavu da o privatnim stvarima ne želi da govori.

- Moja privatnost i moj život su moji. Čak me ni moji najbliži ne pitaju šta mi se dešava poslovno i privatno iako oni imaju pravo na to. Kad me vide srećnu i zadovoljnu, to daje odgovore na sva nepostavljena pitanja - zaključila je Karan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati