Poznati

Direktno.rs

06. 05. 2021. 15:58 4

Raskinuli Petar Grašo i Danijela: Kraj ljubavi duge 24 godine

Nakon više dana medijskih nagađanja, Petar Grašo i Danijela Martinović potvrdili su za hrvatske medije da su raskinuli nakon 24 godine veze.

Njihova portparolka Martina Podgorski dala je zvaničnu izjavu za hrvatski Jutarnji list da pevački ljubavni par više ne žive pod istim krovom.

- Istina je da Danijela i Petar poslednjih meseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih privatnih razloga - rekla je portarolka para.Grašo je jednom prilikom rekao da je Danijelu ugledao 1995. godine kada je sa Tončijem pobedila na "Dori" i da se istog trenutka zaljubio. Njihova veza traje od tada, a bez obzira na česta zapitkivanja zbog čega se nisu venčali, Danijela je tvrdila da je to zajednička odluka i da su srećni u zajednici koja nije ozvaničena.

- Roditelji su prestali da nas ispituju kada ćemo pred oltar, digli su ruke su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopšte nije tako jer je to naš slobodan izbor - rekla je Danijela prošle godine i dodala:- Slobodan izbor je i to da o našoj vezi ne želim da pričamo, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to promeni - iskrena je bila pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati