Poznati

Direktno.rs

04. 05. 2021. 20:20 0

Pevačica napala "Njujork tajms" i "BBC"

Britni Spirs se u novoj objavi na svom Instagram profilu obrušila na "New York Times" i "BBC", koji stoje iza popularnih dokumentaraca o njenom životu.

- 2021. je definitivno bolja od 2020, ali nisam znala da će biti ovako. Toliko dokumentaraca i tuđih mišljenja o meni… Mogu reći da sam jako polaskana - počela je Britni u objavi pored videa u kojem igra u kratkom šortsu i crvenom topiću, a zatim nastavila o dokumentarcima "Framing Britney Spears" i "The Battle for Britney Spears".

- Ti dokumentarci su jako licemerni. Kritikuju medije, a onda rade istu stvar - nastavila je.

- Iako sam imala jako teških trenutaka u životu, mnogo više ih je bilo predivnih, ali čini se da svet više zanima ono negativno, nažalost.Inače, Britni često objavljuje videe na kojima pleše, a reakcije njenih fanova su podeljene. Neki veruju da joj to pomaže, dok drugi tvrde kako nije psihički uravnotežena.

Britni će se idućeg meseca obratiti sudu u vezi sa starateljstvom koje nad njom i njenim finansijama ima Džejmi Spirs, njen otac, i to od 2008. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati