Poznati

Direktno.rs

13. 04. 2021. 06:56 5

Razlika od 23 godine nije problem: Glumica uživa sa rediteljem

Glumica Jana Milosavljević uživa u ljubavi sa 23 godine starijim rediteljem i scenaristom Filipom Gajićem.

Jana ovih dana tumači jednu od glavnih uloga u predstavi "Tiho teče Misisipi" u Beogradskom dramskom pozorištu, a kada je reč o njenom privatnom životu, u pitanju je neobična priča.

Naime, Jana i Filip su se upoznali pre četiri godine i ubrzo započeli vezu. Iako je Gajić od glumice stariji 23 godine, to im nije bila prepreka. Iste godine dobili su i naslednika, ali odluka o imenu sina je bila teža nego što su planirali.- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno.Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika. Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe "Galija".

Pre Jane, Filip Gajić bio je u braku sa još jednom glumicom. Reč je o Luciji Šerbedžiji, ćerki čuvenog Radeta Šerbedžije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati