Poznati

Direktno.rs

25. 03. 2021. 12:46 22

BDP izbacio Lečića iz predstave, on besan na kolege

Glumac Branislav Lečić privremeno je izbačen iz predstave BDP-a, a nakon te odluke uprave pozorišta on je odlučio da prekine svaku dalju saradnju sa njima.

Uprava Beogradskog dramskog pozorišta odlučila je da glumca Branislava Lečića privremeno izbaci iz predstave "Kad su cvetale tikve", nakon što su u javnost izašle optužbe Danijele Štajnfeld da je silovana od strane Lečića 2012. godine.

- Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije, verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju, jer je danas na inicijativu dela glumačkog ansambla, njih 17 potpsalo peticiju da ne žele da igraš u Tikvama dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom alterniraćemo te do daljneg možeš se čuti sa Jug kada budeš u prilici - piše u poruci koju je glumac dobio i koju je podelio na društvenim mrežama.On je pored fotografije poruke koju je dobio od uprave pozorišta dodao i svoj odgovor:- Sa onima koji sude o ljudima i ovakvim događanjima i optužbama, preko medija bez prava na moj glas i moju istinu, nikada više nemam sta da tražim! Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni sta je pravo, a ni pravda. Neka me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti! - napisao je Lečić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati