Zabava

[ Izvor: Blic ]

10. 03. 2024. 18:25 8

Prva izjava Gagija Jovanovića nakon što je Lečić tužio Anđelu

Glumac i političar Branislav Lečić tužio je glumicu Anđelu Jovanović, inače ćerku legendarnog glumca Gagija Jovanovića, zbog toga što je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva". Lečić traži odštetu od 300 hiljada dinara zbog navodne povrede časti i ugleda, a njen otac - Gagi Jovanović, kaže da je šokiran zbog ovakvog razvoja događaja.

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu… šta da kažem?… Šokiran sam i tužan u isto vreme… Ponosan sam na moju Anđelu što je hrabra i što ima integritet na svoga taju. Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - rekao je Gagi Jovanović za "Blic".

Gagi se osvrnuo i na prvo, pripremno ročište koje je bilo zakazano za šesti mart u Prvom osnovnom sudu. Tada su Anđelu ispred zgrade suda sačekale brojne kolege i koleginice i javno je podržale.

- Hvala njenim koleginicama i kolegama koje su je javno podržale, kao i produkciji koja ju je zaštitila - dodao je on.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Glumica je odbila da glumi u seriji sa njim zbog kako je navela, prethodnih negativnih iskustava sa glumcem, ali i zbog svojih koleginica koje su istupile kao žrtvr seksualnog zlostavljanja i za to optužile Branislava Lečića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati