Poznati

Direktno.rs

09. 03. 2021. 12:21 0

Biković oduševio "Daru": Poželeo zajednički kadar (VIDEO)

Glumac Miloš Biković se putem video snimka obratio mladoj koleginici Biljani Čekić, trenutno svima dobro poznatoj kao devojčica Dara iz filma "Dara iz Jasenovca", i uputio joj reči koje će pamtiti celog života.

Miloš je trinaestogodišnjoj Biljani ispunio želju - poslao joj je snimak u kom je naveo da jedva čeka da je upozna. Dodao je i da joj čestita na velikom uspehu, kao i da se nada da će imati priliku da sa njom sarađuje u budućnosti.- Draga koleginice Biljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti - rekao je u videu Biković i nastavio sa rečima hvale za mladu glumicu.- Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe - poručio je Biković Biljani.

Čekićeva je ovaj snimak podelila na svom profilu, ne skrivajući sreću i uzbuđenje.- Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu (i dalje ne verujem) - odgovorila je Milošu.

Podsetimo, Biljana Čekić, trinaestogodišnja devojčica iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice oduševila je naciju ulogom male Dare u filmu "Dara iz Jasenovca", a kako je potom izjavila, sigurna je da u budućnosti želi da se bavi glumom i da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati