Poznati

Direktno.rs

08. 03. 2021. 16:49 1

KRPE MUŠKARCIMA Poruka Ide Prester za 8. mart (VIDEO)

Pevačica Ida Prester je na duhovit način predstavila kako se današnji praznik olako komercijalizovao i pretvorio u dan za poklanjanje sredstava za čišćenje.

- Drage dame, ove godine na 8. mart ne primajte poklone, nego darujte svog partnera - započela je svoj video zapis popularna hrvatska pevačica.

Ona se dalje u videu na duhovit način igrala sa idejom današnjeg praznika i onoga što on danas predstavlja.Ida je predložila da ove godine mi budemo te koje će svom partneru pokloniti: moderna sredstva za čišćenje, set za peglanje ili mesečnu zalihu pahuljica za decu - aludirajući na poklone koje žene uglavnom dobijaju na 8. mart.Pevačica je ovim kratkim video klipom želela da iskritikuje komercijalizaciju ovog praznika, ali i ideju da ženi treba poklanjati sredstva za čišćenje, umesto obeležavanja ovog dana na način koji bi podsetio na tešku istoriju borbe za ženska prava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati