Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

08. 03. 2021. 09:36 0

Glumici ne smetaju nove mere: U Srbiji se osećam kao u Diznilendu

Mirka Vasiljević se sa porodicom vratila sa Kipra u Beograd i odmah su je dočekala nove mere koje je naša vlada uvela zbog pandemije koronavirusa.

Glumica je ispričala kako joj te nove mere koje su stupile na snagu počevši od subote, od 12 časova i traju do ponedeljka ujutru zbog skoka broja zaraženih koronavirusom, uopšte ne smetaju.

Naime, glumica je navikla i na mnogo oštrije, dok je donedavno živela na Kipru zbog angažmana koji je imao njen partner, fudbaler Vujadin Savić.

- Pre tri nedelje sam se sa decom vratila u Srbiju preko noći. Vujadin više ne igra na Kipru, sada je u Ljubljani. Bukvalno se vratili neplanirano u Beograd - otkrila je glumica.- Ovde se osećam kao u Diznilendu, bez obzira na to što je za vikend skoro sve zatvoreno. Tri meseca sam provela na Kipru i iskreno, naviknuta sam na mnogo oštrije mere - rekla je Mirka za Nova.rs i dodala:

- Život mi se svodio na SMS poruke, odnosno morali smo da šaljemo poruke za dozvolu da li smemo da izađemo negde i krećemo se u toj opštini. Ukoliko bi se zadržali duže od tru sata, kazne su jako velike. Nije bilo prekršaja. Tamo ništa nije radilo osim marketa i apoteka. Išla sam dnevno i po tri puta u supermarket samo da bih izašla napolje i ne budem u kućnoj rutini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati