Poznati

01. 03. 2021. 16:55 1

Pevač "Lexingtona" o detinjstvu: Šta sam to Bogu zgrešio?

Bojan Vasković, pevač i lider popularnog benda Lexington, objasnio je koliko je otac uticao na njega kao ličnost i koliko je bio ponosan na njega, a prisetio se i teških momenata iz detinjstva.

- Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, tad sam ocu rekao bio prvi put: "Tata, ja se bojim". Porodica je, svi kao izbeglice, došla u Beograd. Uhvati te onaj trenutak, kažeš: "Čekaj, bre, šta sam to Bogu zgrešio?" - rekao je Bojan u emisiji "Sceniranje".

Tom prilikom je pričao i o svom ocu, koji je preminuo pre dve i po godine.- Moj otac je bio... Kako mama često kaže: "Ne znam od kog je materijala satkan." Imao je vedar i pozitivan duh, bez obzira na to što je 25 godina bio u kolicima. Slušao je ljude iz okruženja kada imaju neke probleme i kaže im: "Ma samo vidi mene, nemaš nijedan problem."

Bojan je priznao i koji mu je trenutak bio najteži u životu.- Možda najteži trenutak je njegov odlazak, prerano je otišao. Bez obzira na to što smo poslednjih godina života proveli zajedno baš dosta vremena, to me teši, ali voleo bih da sam mu još nešto rekao - rekao je Vasković i naveo da mu je tata bio uzor.

- On je bio možda najvažnija figura za mene. Bio mi je podrška ceo život. Ne postoji trenutak kada me nije podržao, mada sam u njegovom glasu znao da osetim kada je nešto pogrešno. Plašio se da ne izgubim kompas kada smo počeli da nastupamo, putujemo. Puno iskušenja, izazova... Kada sam kupio motor, pa kada sam ga prodao, bio je najsrećniji. Pamtim njegov savet: "Stavi kamen u cipelu da te žulja, da ne zaboraviš kad si bio mali" - zaključio je pevač "Lexingtona".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati