Poznati

Direktno.rs

15. 02. 2021. 20:01 0

Imala je 12 godina kada joj je majka poginula: Gde je danas ćerka Silvane Armenulić?

Tragična nesreća u kojoj je poginula pevačica Silvana Amrenulić pogodila je ceo region, ali je najveći ožiljak ostavila na njenoj naslednici Gordani.

Kada je čuvena Silvana Armenulić poginula u saobraćajnoj nesreći, njena ćerka Gordana imala je samo 12 godina. Njoj je i danas veoma teško bez majke, koja ju je uvek vodila svuda sa sobom, kad god je mogla.

Gordana danas ima 57 godina, a ime je dobila po majci njenog oca Radmila. Danas je majka dvojice sinova i profesorka matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji.- Kako mi nije teško, kao da se juče desilo. Kad sam odvajala te fotografije, sva sam drhtala. Isplaka sam se - rekla je pre nekoliko godina Silvanina ćerka u "Eksplozivu", pa dodala:- Pamtim jednu gužvu gde je mama bila fantastično obučena, prelepa, prosto blistala. Volela sam što sam tu uz nju. Stvarno me je vodila svuda sa sobom kad god je mogla - prisetila se tada Gordana.

Podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati