Poznati

Direktno.rs

09. 02. 2021. 18:14 0

Dino je Ninu iz butika izvukao na scenu: "Bio i ostao car"

Nina Badrić u svakoj prilici govori koliko se divi Dinu Dvorniku i da su njegove pesme danas aktuelne kao što su bile i godinama pre kad su objavljene. Ali Ninu i neprežaljenog kralja funka vezuje nešto mnogo jače.

Badrić je svoju karijeru uvek gradila glasom i kvalitetnim pesmama, a trudila se da izgleda besprekorno u svojim nastupima, televizijskim nastupima i javnim nastupima.

Mnogi znaju da je Dino Dvornik zapravo odgovoran za njenu karijeru.

Podsetimo, pevačica je radila u zagrebačkom butiku kada je Dino Dvornik došao da kupi haljinu supruzi Danijeli. Čuo je kako peva, rekao joj je da isključi radio i da će je, ako bude tako dobro pevala, sutra odvesti na potpisivanje ugovora.

Nina je isključila radio i zapevala, a Splićanin ju je pitao gde živi. Sutradan u 10 sati došao je po nju, doneo joj čaj i peciva i otišli ​​su u "Croatia Records".Nina se često seća svog mentora, prijatelja i velikog genija za koga je ranije rekla da je njena muzička ikona, a sada mu je posvetila nežne reči.

- Dino mi nedostaje. Svakako najjači muzičar na ovim prostorima, inovator muzike i jedinstvena nota. I jedan od najjačih vokala na sceni. On je za mene bio i ostao najveći car - rekla je u poslednjoj objavi na Instagram priči.

Između ostalog, Dino Dvornik joj je jednom poklonio moderan šešir od kamilje dlake, koji čuva i danas, i na sceni je ispratio rečima: "Evo sreće. Dao sam pola gaže za tu kapu, budi uvek ovako zgodna, gradska cura sa svojom vizijom."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati