Poznati

I. D.

27. 01. 2021. 20:02 0

"Do 27. godine proživeo sam život čoveka od 60"

Glumac Miloš Petrović Trojpec otkrio je na koji način ga je život na ulici formirao za ulogu u popularnoj seriji "Klan".

Poznati negativac sa malih ekrana, glumac Miloš Petrović Trojpec popularnost je ostvario ulogama u serijama "Senke nad Balkanom" i "Tajkun", filmu "Južni vetar", a ovih dana ga gledamo u krimi drami "Klan".

- Serija ostavlja gorak ukus u ustima i prvo što se svako od nas nakon odgledane epizode zapita jeste iz kakvog su mulja nejni junaci krenuli, kroz šta su sve morali da prođu da bi sačuvali sve što su stekli, dok se na samom kraju nameće zaključak da svakodnevno žive u toksičnom strahu - ispričao je Miloš u intervjuu za "Story".Trojpec je jedan deo života zaista proveo na ulici i na drugoj strani zakona, baš kao i junak kojeg tumači u "Klanu".

- Malo je reći da sam prošao turbulentat period u životu, pravio sam gluposti, do 27. godine proživeo sam život čoveka od 60. Raznih je i dobrih i loših situacija tu bilo, ali sve se to danas oseća u mojim ulogama - priznao je.

Njegova majka je u jednom trenutku otvorila građevinsku firmu, a Petrović je odlučio da joj se za sve što je za njega uradila oduži - vrednim radom.- Šest godina sam radio terenski posao, sedam dana u nedelji po 12 sati, prve tri za 1500 dinara dnevno. Moj uslov je bio da mi dnevnica bude srazmerna znanju o poslu kojim sam počeo da se bavim, kao i svakom drugom radniku. I da do povećanja dođe kako budem napredovao. Tu sam shvatio šta su sve ljudi spremni da rade kako bi zaradili čestit dinar i nikada nisam osetio sramotu zbog toga. Tezu da nijedan častan posao nije za sramljenje i da je tvoje samo ono što svojim rukama zaradiš naučio sam od oca - rekao je glumac i dodao:

- Najvažniji momenat, koji volim da nazovem i svojom drugom šansom, jeste trenutak na kraju prve godine studija kada sam odlučivao da li da nastavim da studiram glumu ili se vratim na ulicu. Mnogo mi je pomoglo to što sam od profesora Bradića dobio potvrdu da sam tu s punim pravom. Prvi put sam tada pomislio da možda ta ulica i nije moj život - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati