Poznati

A. O.

19. 01. 2021. 17:25 0

Dugogodišnja Milenina ljubav i kolega: Ona je neustrašiva i istrajna

Bivši dečko Milene Radulović, glumac Radovan Vujović opisuje je kao hrabru, istrajnu, neustrašivu ženu. Rekao je da kad je čuo potresnu priču nijednog trenutka nije imao dilemu koga da podrži.

Vujović je odmah na Instagramu podržao Milenu i sve devojke koje su se oglasile povodom nasilja koje su pretrpele u školi glume Miroslava Mike Aleksića, a više o tome govorio je za televiziju Nova S.

Upitan kako je reagovao kada je čuo da je glumica Milena Radulović prijavila učitelja glume odgovorio je da to za njega bilo i dalje jeste šokantno, potresno i bolno.

- Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka nijednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović.Objasnio je da mu je drago što je podrška masovna i što dolazi sa različitih strana.

- To što su uradili Milena i te devojke ispred kojih je ona stala je apsolutno herojski čin za koji je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima ako ćemo da budemo iskreni - rekao je glumac.

Na pitanje da li je iznenađen što se Milena odvažila na tako nešto odgovorio je odrično.

- Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste, ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje, jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna - rekao je on u emisiji "Među nama".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati