Poznati

Direktno.rs

14. 01. 2021. 15:54 0

"Ja sam kanibal": Nakon poruka glumac dao otkaz

Američki mediji bruje o porukama koje je glumac Armi Hamer navodno slao devojci, nepoznatoj javnosti, a u kojima joj je pisao kako bi odsekao njen nožni prst i držao ga u džepu.

Američki glumac Armi Hamer, najpoznatiji po ulozi u filmu "Call Me By Your Name" nalazi se u sred skandala, zbog kojeg je juče dao otkaz na filmu koji je trebalo da snima sa Dženifer Lopez.

Pre nekoliko dana su u javnost procurile šokantne poruke koje je navodno pisao on i slao različitim ženama, koje su sada odlučile da ih objave.Glumac je celu priču nazvao "glupošću", ali se svejedno povukao sa predstojećeg filma.

- Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posedovaću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje telo. Da li želiš da dođeš i postaneš moje vlasništvo sve do trenutka smrti? Ako želiš, odsećiću ti jedan od nožnih prstiju i čuvati ga u džepu, tako da si uvek sa mnom. Ja sam stopostotni kanibal i želim da te pojedem. Nikad to pre nisam priznao. Treba mi da pijem tvoju krv - glasi jedna od uznemirujućih poruka.Prema pisanju američkih medija, glumac je uznemirujuće poruke navodno slao u razdoblju između 2016. i 2020. godine kada je bio u braku sa Elizabet Čejmbers, s kojom ima dvoje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati