Poznati

Direktno.rs

06. 01. 2021. 22:06 5

KAKAV POTEZ Glumac kupio kola čoveku koji mu je pomogao kad nije imao ništa

Gluamc Dvejn Džonson, poznatiji po nadimku "The Rock" objavio je potresni video tokom kojeg daruje automobil čoveku koji mu je pomogao kada nije imao ništa.

"The Rock" je kao tinejdžer prošao kroz period kad nije imao ništa. Tačnije, danas slavni glumac je pre punoletstva bio beskućnik.

Tada mu je pomogao bivši rvački menadžer Bruno, kojem Džonson to nikada nije zaboravio.Glumac je u video koji je objavio na Instagramu prvo razgovarao sa Brunom, usput mu napomenuvši da nikada nije zaboravio pomoć koju mu je pružio kada nije imao ništa. Bivši menadžer je Dvejnu pružio dom kada nije imao gde da ode, a sada mu se to višestruko vratilo.

- Srećan Božić Bruno. Pošto si mi ti kupio prvi automobil, smatram da bih sada mogao da ti vratim uslugu tako što ću da ti kupim nov automobil, koji nema pukotinu na zadnjem sedištu - rekao je Džonson i dodao:- Ne mogu da nađem način da ti dovoljno zahvalim na onome što si učinio kad sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da me odbiješ, ali ipak si me primio. Bruno, takav gest mi je puno značio, jer mi je to promenilo život. Volim te i neizmerno sam ti zahvalan - rekao je glumac Brunu koji je zasuzio kada je seo u svoj novi automobil.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati