Poznati

Direktno.rs

28. 12. 2020. 14:26 0

"Buntovnik bez razloga" Ovo je naslednik Voje Brajovića (FOTO)

Glumac Voja Brajović decenijama je važio za javnu ličnost za kojom su uzdisale žene širom bivše republike. Njegov naslednik Vukota preti da preotme tu ulogu.

Legendarni glumac Voja Brajović je 18 godina u sretnom braku sa 23 godina mlađom glumicom Milicom Mihajlović i s kojom ima sina Relju. Međutim, sa prvom suprugom Ljiljanom dobio je ćerku Iskru Brajović Babić, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji privlači pažnju brojnih žena.

Pre nekoliko godina Vukota je postao jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali onda je ostavio svet mode da bi se posvetio radu u filmskoj industriji. Pojavio se u filmu "Zona mrtvih" u kojem je bio scenarista, producent i glumac. Vodi i modni blog "Style by Vukota" na kojem prati zbivanja u svetu muške mode.- Činjenica da vas neko promatra u pozitivnom svetlu ne može ne goditi, ali nikad nisam bio neko ko tome pridaje preveliki značaj. Bitnije je da neko prepozna ono što radite, da putem bilo koje vrste stvaralaštva doprete do ljudi. Tek ste onda napravili nešto zaista impozantno - poručio je u jednom razgovoru za "Avaz".- Na svog oca sam beskrajno ponosan i radujem se njegovom uspehu kao što bih i svom. Kao klinac sam mislio da ću teško ponoviti njegov uspjeh i doneo sam niz čudnih i pogrešnih odluka. Kako kažu, postao sam buntovnik bez razloga.- To mi nije pomoglo u karijeri, ali prepoznatljivost prezimena je nešto što svakako ne škodi, naročito kad želite da prezentujete svoj projekt potencijalnim partnerima - rekao je Vukota za pomenuti medij.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati