Poznati

Direktno.rs

13. 12. 2020. 10:59 4

Bilja Krstić o Arsiću: Otišao je važan deo mog života

Glumac Tihomir Arsić sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a njegova bivša supruga Bilja Krstić uputila mu je emotivni poslednji pozdrav.

Bilja se na svom Instagram profilu emotivnim rečima i porodičnim fotografijama iz prošlosti oprostila od bivšeg muža sa kojim ima dvoje dece.

- Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži.Podsetimo, Arsić je preminuo 7. decembra nakon duge borbe sa rakom pankreasa.- Duboko sam svestan činjenice da je ova bolest neizlečiva, ali takođe i to da život može da se produži, a s obzirom na to da imam za šta i za koga da ga nastavim, za moju porodicu i prijatelje, možda i za šansu da se vratim u profesiju odlučio sam da se borim - rekao je glumac pre nekoliko meseci za magazin "Gloria".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati