Poznati

Direktno.rs

03. 12. 2020. 21:58 0

Kanje i Kim pokazali nove papuče, a svima liče samo na jedno

Kanje Vest je sa suprugom Kim Kardašijan predstavio novi model papuča koje sam kreira, a na društvenim mređama nastao je haos i svi su počeli da ih ismevaju zbog toga na šta ih podseća njihova obuća.

Reper je napravio do sad nekoliko uspešnih modnih proizvoda, ali i ostvario saradnju s poznatim kompanijama kao što su GAP ili Adidas tokom poslednjih nekoliko godina.Muzičar i kandidat za predsednika na nedavnim izborima u Americi pre samo pet godina imao je oko 53 miliona dolara duga, ali sve je uspeo da preokrene u svoju korist i prema poslednjim informacijama Forbes-a, danas je težak oko 1,3 milijarde dolara.

Međutim, kad je prošle godine predstavio svoje "vizionarske" patike za trčanje, čija je cena iznosila 400 dolara, na društvenim mrežama krenule su sprdnje.To se nastavilo nakon što je Kanje, uz pomoć supruge Kim Kardašijan, predstavio nove papuče "Yeezy 450", a mnogima na Tviteru na pamet je pala ista fora.Naime, ljude su nove Kanjeove papuče podsetila na jednu poznatu vrstu grickalica, kao i pahuljica koje se jedu sa mlekom.Tako su svi počeli da na društvene mreže kače upravo fore sa ovom tematikom.Inače, papuče će koštati 65 dolara, nešto više od 6 hiljada dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati