Poznati

Direktno.rs

01. 12. 2020. 13:14 0

Reperu ponovo produžen pritvor

Stefanu Đuriću Rasti danas je produžen pritvor na još 30 dana, u kom se nalazi zbog sumnje za krivično delo stavljanja u promet opojnih droga.

Pritvor je produžen i reperu i B.L. a Viši sud u Beogradu doneo je ovakvu odluku zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogli da ponove krivično delo

Kod osumljičenih je početkom oktobra, kada su uhapšeni, pronađen skank i kokain.

Na ovu odluku suda oni imaju pravo da ulože žalbu krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozovljene proizvođnje i stavljanja u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora.

Istraga je u završnoj fazi i očekuje se da bude okončana nakon što u tužilaštvo stigne DNK veštačenje, a onda sledi odluka o optužnici.

Ðurić se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu. Međutim, tužilaštvo mu nije poverovalo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati