Poznati

Direktno.rs

28. 11. 2020. 18:05 1

Severina ne odustaje: Godinu dana od presude za starateljstvo

Pre tačno godinu dana Severini Kojić oduzeto je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a pevačica od tada proživljava najtežu godinu u svom životu.

Na današnji dan, prošle godine, dogodio se najgori dan u životu Severine Kojić. Sutkinja Tea Golub tog je dana donela privremenu meru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića dalje da živi s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

Odluka je stupila na snagu odmah pa ni Severinina žalba nije mogla da je odloži.

To je značilo i da Severina istog dana mora predati sina Aleksandra ocu.Ni godinu dana otkako je donesena ova presuda ne nazire se kraj u toj borbi za starateljstvo. Severinina žalba na ovu presudu i privremenu meru vodi se pred Županijskim sudom u Splitu, a sutkinja Lucija Lasić tražila je izuzeće iz ovog postupka.

Koliko je javnosti poznato, izuzeće je tražila uz objašnjenje da je protiv jedne od stranaka u postupku pokrenula parnični postupak, a stranka s kojom je u parničnom postupku je Severina.Severinin tim odbija da razgovara o tome u kojoj je fazi žalbeni postupak, ali kako pišu hrvatski mediji pevačica ništa ne želi prepustiti slučaju, potpuno je usredsređena na taj postupak, ali i na ostale predmete koje protiv nje vodi bivši partner Milan Popović.

Reč je otprilike o 60 raznih prijava koje je beogradski biznismen podnio protiv Severine i njenih saradnika, prijatelja i porodice, a svaka kaznena prijava je odbačena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati