Poznati

Direktno.rs

26. 11. 2020. 21:24 2

Film o Obami: Bivši predsednik želi da ga glumi Drejk

Nekadašnji predsednik Amerike, Barak Obama, izjavio je da ne bi imao ništa protiv da u biografskom filmu njegov lik i delo odigra reper Drejk.

Pre osam godina Drejk je izjavio da mu je želja i cilj da jednog dana snimi film o Obami i hoće da tu svoju želju i ostvari.

- Nadam se da će neko uskoro snimiti film o Obaminom životu, jer bih mogao da ga glumim. To je cilj - rekao je Drejk na "Sundance" filmskom festivalu 2012. godine i objasnio svoje želje:- Kad god ga vidim na televiziji, ne menjam kanal. Svakako obraćam pažnju i slušam način na koji priča. Želim da naučim da govorim poput njega - izjavio je tada.

Ovog puta je Obama rekao da bi bio srećan da ga Drejk glumi u budućnosti. Gostujući u podkastu "360 With Speedy Morman" Obama je upitan da li bi dao "palac gore" Drejku da ga glumi.- Reći ću ovo, čini se da Drejk može da radi sve što želi. Mislim, to je jedan talentovani brat. Ako dođe vreme i on bude spreman. Drejk je, što je još važnije, dobio odobrenje moje porodice - odgovorio je Obama koji je zatim rekao da bi njegove ćerke sigurno bile srećne.

- Pretpostavljam da bi Malia i Saša to sigurno odobrile - dodao je bivši predsednik SAD-a.

Kako je Obama reagovao na ova pitanja možete pogledati u linku ispod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati