Poznati

Direktno.rs

25. 11. 2020. 06:58 0

Pevačica o braku: Odnos se lako pokvari kad ga ne neguješ!

Ida Prester, pevačica i voditeljka, iskreno je stavila do znanja da ni njen brak, iako možda tako deluje, nije savršen, kao i da se i sama često posvađa s mužem.

Pevačica je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj ispred Avalskog tornja u Beogradu pozira sa suprugom Ivanom Peševskim, a uz to se raspisala naglašavajući da i naizgled savršen brak ima puno izazova.- Popravili smo se i ovaj put. Ova godina nam je najteža do sad. Napeti smo, na poslovima su nam bure i oluje (oboje preduzetnici), deca mala i zahtevna, a i ovaj život na dve adrese strašno naporan. Odnos se lako pokvari kad ga ne neguješ. Ali radićemo na njemu, dugujemo to i sebi i ovim malim prdavcima. Ljubav je tu, al život i stres gaze i melju bez milosti - iskrena je bila Ida u svojoj objavi.

Presterova je takođe objasnila da nije sve uvek onako kao što izgleda.- Eto, za sve one koji nas idealizuju i misle da smo junaci srećne porodične romantične komedije, bez problema, pa se upoređuju. Čitam to iz puno vaših poruka. Niste fer prema sebi! Svi imamo svoje terete, Instagram ih samo dobro fotošopuje. Nismo otišli u Pariz pred Ajfelov toranj, ali zato me doveo pred ovaj Avalin. Kad malo zažmuriš na jedno oko i slično je. Život ide dalje, nova borba iz dana u dan - dodala je pevačica.

Ida je šest godina živela u Beogradu, ali ove godine se ponovno preselila u Zagreb sa suprugom, beogradskim preduzetnikom Ivanom Peševskim i njihova dva sina - Rokom i Riom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati