Poznati

Direktno.rs

22. 11. 2020. 11:52 7

Maljević: Država i crkva dozvolile dodatno širenje zaraze

Glumica i producentkinja Bojana Maljević podelila je na Tviteru šta misli o jučerašnjem celivanju i današnjoj sahrani patrijarha Irineja.

Maljević je prvo napomenula da ne želi da komentariše smrt patrijarha, ali je dodala i da oseća veliku tugu zbog kršenja mera zaštite.- Ne komentarišem smrt i sahranu patrijarha Irineja, nisam ni mitropolita Amfilohija... Sve šta u vezi sa tim mislim rekla sam kroz brojne pisane i usmene molbe i apele da se ne dozvoli ono što je još za Uskrs bilo dozvoljeno. Žao mi je, jedino to kažem. I sve je prestrašno. Sve - napisala je glumica.

Kada je stiglo pitanje Vesne Pešić koju je zanimalo zbog čega je Bojani žao, Maljević je odgovorila:- Najpre što su država i crkva dozvolile to dodatno širenje zaraze i izlaganje riziku. Smatram to nerazumnim, nije u skladu sa brigom o ljudima. Žao mi je i što mnogi vernici to ne shvataju, a što smo videli i u CG i u BG. I tako.... svega mi je žao. Posle ljutnje osećam samo tugu - napisala je ona.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati