Poznati

Direktno.rs

20. 11. 2020. 13:40 4

Štajdohar: Državo, srami se, to su TVOJA deca

Pevačica Ana Štajdohar kritikovala je odnos države prema bolesnoj deci čiji su roditelji primorani da novac za njihovo lečenje prikupljaju SMS porukama.

Štajdohar neretko kritikuje poteze Vlade Srbije, a ovog puta je preko Tvitera progovorila o gorućoj temi: zašto se deca ne leče novcem iz budžeta, već se sredstva za njihov oporavak prikupljaju SMS porukama?

Ana je na ovoj društvenoj mreži napisala dve poruke upućene državi i onima koji te odluke treba da donesu i sprovedu.- Neće nas zidanje tržnih centara ubediti da napredujemo i da nam je dobar standard, vec prestanak lečenja dece sms milostinjom - napisala je Štajdohar.Malo pre ovog statusa, ona je sa pratiocima podelila još jedan komentar.- Državo, srami se sto među sobom skupljamo novac za lečenje dece! Državo, to su TVOJA deca - reakcija je pevačice na činjenicu da vreme prolazi, a niko nije siguran da li će se potreban novac za najugroženiju decu skupiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati