Poznati

17. 11. 2020. 10:32 4

Jovana odabrala kolegu za jutro na K1?

Voditeljka Jovana Joksimović, koja je nedavno napustila televiziju Prva, od 30. novembra će voditi jutarnji program na televiziji K1. Sada je poznato i ko će joj se pridružiti od kolega.

U planu je da Jovanina nova saradnica bude njena dugogodišnja prijateljica i kuma, Manja Grčić, nekadašnja direktorka televizije Prva, a sada suvlasnica pomenute televizije, zajedno sa Jovaninim suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem, prenose beogradski mediji.

Kako "Nova.rs" piše, Jovana Joksimović već uveliko priprema jutarnji program na ovoj televiziji, ali i već neko vreme ima probna snimanja sa kumom Manjom Grčić, koja ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji, a smenjivaće se prilikom vođenja jutarnjeg programa, kao što je to radila sa Srđanom Predojevićem na "Prvoj".

Inače, Grčićeva je diplomirala novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a novinarsku karijeru započela je na BBC-iju. Po povratku u Beograd postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je bila i savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, a takođe i direktor firme Media System na televiziji Pink.

2006. godine postaje zamenik direktora Foks televizije, a 2008. godine karijeru nastavlja u Sloveniji kao direktorka nacionalne televizije TV3 Slovenia. Vraća se u Srbiju i od 2011. do 2013. godine je bila generalna direktorka B92, nakon čega se priključuje Antena Grupi. Tamo je do sredine 2019. godine radila na poziciji direktora korporativnih i regulatornih poslova.

Nakon Antena Grupe, Manja Grčić prelazi na televiziju K1.

S druge strane, Srđan je ostao bez angažmana na K1, pošto je odbio uslove koji su za njega navodno bili neprihvatljivi, pa čak i uvredljivi.

- Ja se izvinjavam u gužvi sam, a i ja ne mogu da dam komentar na to, jedino što mogu je da vas uputim na našu pres službu - rekla je kratko Manja.Podsetimo, televizija Prva u septembru je izdala zvanično saopštenje o prekidu radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala: "Kakva televizija, takva objava".

Kasnije se nadovezala, te dodala da je, kako je napisala “vlasnik trebalo da kaže da nema dovoljno para da ih plati.” 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati