Poznati

Direktno.rs

15. 11. 2020. 09:41 0

Holivudski razlaz: Posle sedam godina veridbe i dvoje dece

Glumci Olivija Vajld i Džejson Sudeikis rastali su se posle sedam godina veridbe u toku kojih su dobili i dvoje dece, piše "People".

Ovaj glumački par važio je za skladan i uspešan u tome da svoj privatni život, koliko je to moguće, ostavi za sebe i svoju porodicu.

- Prekid se dogodio početkom ove godine. Ostali su u prijateljskim odnosima. Njihova djeca su im prioritet i ona će biti u centru ove porodice - rekao je za "People" izvor blizak paru. 

Roditelji su šestogodišnjeg sina Otisa Aleksandera i četvorogodišnje ćerkice Deizi Džozefin.Vajld i Sudeikis počeli su svoju vezu u novembru 2011, a on ju je zaprosio krajem 2012. godine.

Olivija je u jednom intervjuu ispričala da je prilikom prvog susreta zaključila da je glumac "jako šarmantan", ali da tad nije ni zatražio njen telefonski broj. 

- Stalno smo se susretali tokom narednih šest meseci, sve dok mu nije prišao moj najbolji prijatelj i dao mu moj broj - rekla je gumica. Sudeikis je otkrio da se i Olivia njemu odmah svidela, ali i da je čuo da je zauzeta. 

- Ispalo je da nisam zainteresovan jer sam čuo od nekih zajedničkih prijatelja da je ona u vezi, pa nisam hteo ništa da preduzmem. Bio sam zaposlen drugim stvarima. Međutim, uskoro ja više nisam bio zaposlen, ona više nije bila u vezi i sve kockice su se složile. Nekako smo se ponovo upoznali. Svemir je imao nešto u planu za nas - rekao je jednom prilikom Džejson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati