Poznati

Direktno.rs

30. 10. 2020. 14:04 0

Čolina velika ljubav pozitivna na koronu

Glumica Jasna Ornela Beri, javnosti najpoznatija kao prva velika ljubav Zdravka Čolića, obavestila je prijatelje putem Fejsbuka da je pozitivna na koronavirus.

- Dragi moji, iza mene su dve sedmice teškog perioda sa korona virusom. Danas sam dobila test koji je potvrdio da sam pozitivna. Važno je da na vreme počnete sa lečenjem. Pazite se i zaštitite sebe i druge - napisala je Jasna, a prenosi Avaz.ba.

Jasna i Čolić su se zabavljali sedamdesetih godina, a glumica je nekoliko puta govorila o tom periodu i ispričala da je njihova ljubav bila čista i snažna. Iako romantični odnos nije opstao, Jasna je priznala da će za Čolu uvek biti mesta u njenom srcu.- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega - rekla je ona u jednoj emisiji i objasnila:- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati