Poznati

Direktno.rs

27. 10. 2020. 12:13 1

Definitivno kraj i drugi put: Pevačica i košarkaš se razveli

Pevačica Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić definitivno su rešili da se raziđu i već drugi put potpišu papire za razvod.

Nakon 14 godina zajedničkog života, pevačica je, gostujući u jednoj emisiji na televiziji K1, priznala da je ljubavi došao kraj i da se definitivno i drugi put razvela od svog supruga.

Katarina i nekadašnji reprezentativac Srbije imaju dvoje dece, a istorija njihove ljubavi vrlo je burna. Pevačica i košarkaš su 2007. godine ozvaničili vezu i venčali se, dobili ćerku Juliju, a onda su se 2010. razveli prvi put.

Međutim, godinu dana kasnije odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu i obnovili su bračne zavete, a 2016. su dobili i sina Davida

Ipak, kad ne ide, ne ide. Sada su definitivno odlučili da stave tačku na brak, što je Katarina potvrdila svojim izjavama.

- U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama "razvlačimo" u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako najbolji - objasnila je pevačica i rekla da su oni zaista sve vreme u dobrim odnosima.

- Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo - rekla je nekadašnja članica popularnog Koktel benda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati