Poznati

Direktno.rs

24. 10. 2020. 20:00 0

Katarina Žutić priznala: Ta žena je kreten!

Katarina Žutić danas je proslavila svoj rođendan i tom prilikom gostovala je i u emisiji "150 minuta", gde je pričala o svojim željama, ulogama, kao i o borbi za ženska prava za koja se zalaže.

Glumica je u emisiji objasnila koliko je bitno da čovek ima mogućnost prilagođavanja, ali i da je u redu imati ciljeve u životu.

- Kada nešto želiš okej je da to postaviš kao neki svoj cilj, da je to sledeći korak u životu, ali ne treba da se frustriraš ako ne ostvariš. Čovek bi trebalo da se prilagodi. “Budi voda”, kao što kaže Brus Li, u smislu prilagodi se kao voda - u oblik čaše, korita - rekla je na početku intervjua Katarina Žutić voditeljki Mariji Kilibardi na Prvoj televiziji u emisiji "150 minuta".

Naša glumica je rekla da je pre dvadeset godina bila mlada, bistra vodica, a da je sada već Dunav, ali da ide svojim putem. Na pitanje da li je za ostvarenje želja dovoljno da se zasuku rukavi ili treba i malo magije, Katarina je imala veoma optimističan odgovor.

- Možemo mi to nazvati i magijom, lepo to zvuči, ali kako ko zove. Moraš da veruješ u to što hoćeš da postigneš, i sama si rekla bitan je i trud to je nešto što je pragmatično, ima neke vere nečeg, može biti i magija. Sreća prati hrabre, mislim da svako u životu dobija ono što želi, osim nekih gubitaka, naravno, ali u smislu želje, želim da budem ovakav, želim da postignem ono i mislim da svako ostvari šta želi - priznala je glumica.

Žutićeva u seriji "Tate" glumi zlu taštu i kaže da je oduševljena ulogom.

- Mnogo volim tu ulogu, toliko mi je zabavna.Ta žena je toliki kreten, super je, baš sam uživala - rekla je ona i dodala:- Sviđa mi se tema serije, mi nemamo takve serije, porodične kao što je ranije bio bolji život. Ili su komedije ili sudbinski teške ili kriminalne, a ove neke, kako se kaže, građanske, normalne razbibrige nemamo. Sad imamo.

Katarina igra i u novom filmu Darka Bajića "Ime naroda".

- Film je o Svetozaru Miletiću, igram ćerku Milicu, stariju verziju, i ona je, kako da kažem, borac za ženska prava. Ona je bila i novinar i postavila je temelje kasnijoj borbi, početak dvadesetog veka, za ženska prava, feminizam, ne u buntovičkom nego u krucijalnom egzistencijalnom pitanju - govori naša glumica i povlači paralelu sa tim koliko je taj put njoj blizak.

- Jeste mi taj put blizak, ne bi se moglo reći da sam kao Milica neki borac za ženska prava, ja sam napavila jednu predstavu koja se tiče toga u Ateljeu 212 "Noževi u kokoškama". Mišljenja sam da je jako važno za napredak društva da žene dobiju svoje mesto koje umnogome imaju ako se osvrnemo na početak dvadesetog veka. Žene i rade imaju poslove. I dalje postoje muški poslovi, ne samo u smislu fizičke snage. Čula sam da neke žene na nekim mestima i dalje imaju manje honorare od muškaraca - rekla je Katarina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati