Poznati

Direktno.rs

24. 10. 2020. 12:07 0

Glumica priznala: Nisam želela decu pre Goslinga!

Holivudska lepotica Eva Mendez priznala je kako nije ni razmišljala o deci pre nego što je upoznala supruga Rajana Goslinga.

Eva je za jedan australijski radio ispričala kako je pre veze sa kolegom Goslingom razmišljala samo o svojoj karijeri.

Glumica je u intervjuu istakla kako je počela da uzima u obzir veću porodicu tek kada se zaljubila u 39-godišnjeg lepotana.

- Nisam htela decu dok se nisam zaljubila u Rajana. Kada sam imala 40 rodila sam prvo dete, a drugo sam dobila s 42 godine - objasnila je glumica.Eva Mendez i Rajan Gosling vezu su započeli 2011. godine, nakon što su se upoznali na setu filma "The Place Beyond the Pines". Glumci imaju dve ćerke, šestogodišnju Esmeraldu i četvorogodišnju Amandu, a Eva je odustala od svoje karijere kako bi se posvetila devojčicama.

Pre nego što je rodila, Eva je u potupnosti bila posvećena karijeri.

- Promenila sam fokus u životu, ali sada mislim kako je vreme da se vratim glumi - rekla je Mendezova.Takođe smatra kako ne želi ništa na silu da radi, ali i da je spremna za povratak pred kamere.

Inače, Rajan i Eva su veoma tajnoviti kada je njihov privatni život u pitanju, ali nekoliko puta su isticali kako im porodični život prija i da su srećni.

- Roditeljstvo je predivno i ludo - zaključila je Eva koja dodaje kako nije bilo lako, ali da ona i Gosling savršeno funkcionišu kao par.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati