Poznati

Direktno.rs

19. 10. 2020. 22:02 0

Leni Kravic: Prva ljubav zaborava nema

Roker Leni Kravic u svojim memoarima "Let Love Rule" otkrio je da je najveća ljubav njegovog života glumica Lisa Bonet.

Muzičar je bio u romantičnim vezama s brojnim ženama, među kojima se nalaze i Nikol Kidman i Naomi Kembel, ali niko ga nikad nije očarao kao prva i jedina supruga - Lisa Bonet. U novim memoarima opisao je kad se u nju zaljubio i kako joj je, na nespretan način, prišao.

Poznati miljenik žena bio je zaljubljen mnogo puta, ali ljubav koju je osećao prema svojoj prvoj i jedinoj supruzi, bila je nešto posebno.56-godišnji kantautor izbacio je memoare pod nazivom "Let Love Rule" u kojima se raspisao o svom bogatom ljubavnom životu te otkrio kako je izgledalo zaljubljivanje i upoznavanje s Lisom.

Lisa je u osamdesetima bila velika zvezda zahvaljujući ulozi najstarije ćerke u seriji "The Cosby Show", a mnogi su je muškarci smatrali najlepšom ženom na svetu.

Među njima je bio i mladi muzičar Leni, koji je tada bio u ozbiljnoj vezi s Ming Si Lau, ćerkom jednog milionera, s kojom se verio na svoj 21. rođendan.

Ipak, njegovo oduševljenje Lisom razorilo je tu vezu jer je Leni, čak i pre nego što je upoznao glumicu, bio potpuno opčinjen njome.Kad ju je po prvi puta ugledao na naslovnici TV vodiča, rekao je: "Ovo će biti moja supruga" i od tada nije prestao da sanja o njoj, otkriva.

Kad su se Leni i Lisa napokon upoznali, iza pozornice nakon koncerta grupe New Edition, nije znao kako da joj priđe pa je samo izustio "Sviđa mi se tvoja kosa".

- To je bio otrcani fazon, glupa izjava, jedna od najgorih u istoriji glupih izjava - napisao je Leni u memoarima.

Lisa i Leni postali su bliski prijatelji i premda se duže vreme ništa među njima nije događalo u romantičnom smislu, pevač kaže kako je njegova verenica Ming shvatila da je on potpuno opsednut Lisom i da njihova veza ne može uspeti.

Napokon, jedne večeri u studiju, Lisa je upitala Lenija može li joj pokazati gde je kupatilo, a na putu do nje, Lisa se spotakla na žice gitare i, kao u filmovima, pala Leniju u zagrljaj. Počeli su strastveno da se ljube i ostalo je istorija.- U tom se trenu sve promenilo. Počeli smo da se ljubimo. Te sam se večeri uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo. Sa svakim satom, naša je ljubav cvetala. Slutnja je postala proročanstvo. Proročanstvo je postalo ekstaza - prisetio se Leni svoje najveće ljubavi.

Par se venčao u Las Vegasu na Lisin dvadeseti rođendan, 1987. godine, a već 1993. Lisa i Leni su se razveli.

Pevač je u knjizi opisao i kako su začeli ćerku  Zoe na Bahamima.- Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odeća. Kupali smo se goli u okeanu. Vodili smo ljubav - piše u memoarima.

2017. godine Lisa se udala za zvezdu serije "Igre prestola", Džejsona Momou. Leni je s njim u odličnim odnosima.

- Ljudi ne mogu da veruju koliko sam dobar s njim ili koliko sam blizak sa Zoeinom majkom, i kako smo svi povezani. Ali to je ono što je potrebno da uradiš. Trebaš pustiti da ljubav pobedi - objasnio je muzičar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati