Poznati

Direktno.rs

07. 10. 2020. 09:26 0

Otac Nataše Kovačević o nesreći: Vozio sam brzo i plakao

Košarkašica Nataša Kovačević godinama je simbol hrabrosti i istrajnosti jer je na neverovatan način prebrodila izazov kada joj je 2013. godine nakon saobraćajne nesreće amputirana noga. Njen otac je sada gostovao u jednoj emisiji i opisao kako se osećao kada je saznao da mu je ćerka povređena.

Natašin otac Vukašin je ćerku ostavio u Mađarskoj i krenuo put Srbije. Ona je trebalo da nastavi da gradi uspešnu karijeru, ali se tada dogodila saobraćajna nesreća koja je potresla celu Srbiju. Vest o nesreći je Natašinog oca dočekala kada je već prešao granicu.

- Milica me je zvala i rekla da su imali nesreću i da Nataša ima neki prelom i da bi bilo dobro da se vratim. One su se to dogovorile da mi tako predoče, da bih mirno vozio nazad. Da je noga amputirana sam saznao na obilaznici oko Budimpešte i ono što pamtim u tim satima, sunce je jako nisko i jako teško se vidi kad neko koči ispred, ali sam vozio jako brzo i plakao. Od Budimpešte do Đera sa mnom je bio profesor i hirurg Dragan Radovanović na telefonu, u to vreme one je bio i lekar naše košarkaške reprezentacije. On je pokušavao da me uspori nekom pričom, ali se ništa konkretno ne sećam. Jedino što pamtim jeste da je govorio da smanjim brzinu - ispričao je Kovačević i dodao:

- Ona je od početka bila jako racionalna, a meni je jako težak trenutak bio kad sam došao u bolnicu i sačekali su me sa vešću da je ona na intezivnoj nezi, da je izašla iz sale i da nisu sigurni da zna da joj je amputirana noga. Ja sam rekao "u redu, to ću joj ja reći". Ušao sam i seo pored nje, krenuo sam da udahnem i da joj saopštim, a ona mi kaže: "E vidi, ne filozofiraj, znam da mi je odsečena noga. Nego kaži ovim doktorima da isključe ove monitore da mi ne pište". Ona mi je tada skinula neviđen teret sa leđa - priznao je Natašin otac.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati