Poznati

Direktno.rs

01. 10. 2020. 09:53 0

Poznati par izgubio bebu: "Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje"

Mankenka Krisi Tejgen i muzičar Džon Ledžend izgubili su bebu i tužne vesti podelili putem društvenih mreža.

Poznata po tome što nikada ništa ne krije od očiju javnosti, Krisi je i ovaj, najteži životni i porodični momenat podelila sa svima.

- Vozim se kući iz bolnice, a bez bebe. Kako ovo može biti moguće - upitala se slomljena porodilja.

Potresnim crno belim fotografijama manekenka obratila se i pratiocima na Instagramu i javnosti i podelila porodičnu tugu.

Na fotografijama se nalaze svi momenti stresne situacije i borbe za život bebe. Uz Krisi je u svakom momentu bio i njen suprug Džon Ledžend, a na jednoj od fotografija u naručju drže i svog sina.

- U šoku smo i osećamo duboku tugu o kojoj samo slušate, nikada se nismo ovako osećali. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da dostavimo našoj bebi dovoljno tečnosti koja joj je potrebna, uprkos kesica i kesica transfuzije. Jednostavno nije bilo dovoljno - napisala je manekenka.

Krisi je sa pratiocima podelila i da su se, za razliku od prethodne dve trudnoće, ovaj put nekako opredelili i za ime pre samog rođenja.

- Nikada ranije nismo našim bebama davali imena do poslednjeg mogućeg momenta, odnosno posle porođaja, kad bismo krenuli kući iz bolnice. Ovaj put, iz nekog razloga, počeli smo da momka umom stomaku zovemo Džek. I tako će on uvek ostati Džek za nas. Džek se toliko borio da bude deo naše male porodice, i to će i biti, zauvek - objasnila je Krisi i oprostila se rečima od svog sina.

- Našem Džeku - Toliko mi je žao što su momenti našeg upoznavanja bili puni komplikacija, što nismo mogli da ti pružimo dom koji ti je potreban da bi preživeo. Uvek ćemo te voleti.

Nije poznato kolika je trudnoća bila pre nego što je manekenka pre neki dan bila primljena u bolnicu, kada je hitno morala na trasfuziju jer je obilno krvarila. Uprkos svim naporima lekara sve se završilo tragično.

Krisi Tejgen se ovim hrabrim potezom pridružila dugoj listi poznatih dama koje su razbile socijalni tabu i javno su govorile o gubitku beba. Na toj listi nalaze se i bivša prva dama Amerike Mišel Obama, pevačice Bijonse i Selin Dion, glumice Bruk Šilds i Kristi Ali, kao i neke od tata među kojima su i glumci Hju Džekmen i Džejms Van Der Bik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati