Poznati

Direktno.rs

20. 09. 2020. 16:31 0

Glumica iznervirana: Šta ću da obučem? Sebe!

Glumica Helena Bonam Karter nominovana je za nagradu Emmy u kategoriji najbolje sporedne glumice u hit seriji "The Crown", a u intervjuu za "Mirror" uoči virtualne dodele nagrada našalila se kako ne zna šta će da obuče.

Dodela Emmy nagrada održaće se večeras i to u potpuno drugačijim uslovima nego ikada pre. Naime, usled pandemije korronavirusa, organizatori su primorani da ceremoniju sprovedu virtuelno. Takva odluka je pokrenula bezbroj pitanja, među kojima je i to da li će se nominovani oblačiti u svečane haljine, ili će se gledaocima obratiti u nešto opuštenijim odevnim kombinacijama.

Sa tim pitanjem je bila "suočena" i ekscentrična glumica Helena Bonam Karter. S obzirom na to da se ovo pitanje glumicama postavlja kao najbitnije uoči svake dodele, one često odbijaju da odgovore ili sugerišu da je pitanje površno. Čini se da je jedna od njih i Bonam Karter, jer je njen odgovor bio poprilično odsečan.

- Nemojte me ni pitati šta ću da obučem. Možda neću obući ništa - to je to. Samo ću mahati glavom i izazvati senzaciju. Šta ću da obučem? Sebe! - rekla je glumica, očigledno iznervirana pitanjem.

Bonam Karter od samih početaka karijere oduševljava svojim neobičnim ulogama i izgledom. Naslovne strane je punila i zbog veze sa rediteljem Timom Bartonom, čija je bila muza. Helena i Tim svoju su vezu započeli 2001, a završili 2014. godine. U međuvremenu su dobili dvoje dece, ali je ljubavi ipak došao kraj.

Helena je sada u vezi sa znatno mlađim partnerom: u pitanju je tridesetdvogodišnji naslednik bogate skandinavske porodice, pisac Raj Dag Holmbe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati