Poznati

Direktno.rs

17. 09. 2020. 14:33 0

Muzičar odbija da nosi masku: To je oduzimanje sloboda!

Noel Galager, britanski muzičar i bivši gitarista i tekstopisac benda Oasis tokom gostovanja u jednoj radio emisiji objasnio je zašto odbija da nosi zaštitnu masku.

Gostujući u podkastu Meta Morgana "Funny How?" Galager je napomenuo da mu nisu jasna pojedina pravila kada je u pitanju nošenje zaštitne maske, kao i da smatra da je na snazi "oduzimanje sloboda".

- Odlučio sam da ne nosim masku. Ako dobijem virus, to je na meni. Ako svi drugi nose masku, neću ga dobiti od njih. A ako ga imam, oni ga neće dobiti od mene... samo mislim da je sve to sr**e. Išao sam do Mančestera nedavno i neki tip u vozu me pitao da li staviti masku jer ću inače platiti hiljade funti kazne - ispričao je nekadašnji član grupe Oasis koji sada ima uspešnu solo karijeru.

On je napomenuo i da mu nije jasno zašto važe različita pravila kada je u pitanju nošenje maske.

- I da, taj smrtonosni virus koji hara vozom doći će i napasti mene, ali videće da jedem sendvič pa će me ostaviti da ručam na miru. Zašto morate da nosite masku kad ste kod je***og frizera, ali ne morate kad ste u pabu? - zapitao se Galager.

Voditelj je pokušao da mu obrazloži zašto smatra da su maske bitne, ali je muzičar zaključio da je građanima "oduzeto previše sloboda" tokom pandemije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati