Poznati

Direktno.rs

16. 09. 2020. 13:04 1

Mandina supruga o njegovoj smrti: Taj krik nikada neću zaboraviti

Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, ispričala je detalje trenutka kada je voljenom glumcu pozlilo na sceni.

Mandi je pozlilo na sceni u toku premijere dečje predstave "Petar Pan", u UK Vuk Karadžić, kada se samo srušio i pao sa broda, dok je njegova supruga bila u publici. Ona je sinoć gostovala u emisiji "Preživeli" i tom prilikom ispričala kako se osećala kada je videla tu scenu.

- Kako sam gledala, on je sa tog broda pao… Okrenula sam glavu i videla Bobu Mićalović koja je bila na predstavi sa decom. Čuo se smeh, jer je deci to izgledalo smešno, ali videla sam da me je ona pogledala i to je meni bio znak da nešto nije u redu - rekla je Anja koja je nešto kasnije morala njihovoj deci da saopšti šta se dogodilo.

- Pozvala sam svoju decu telefonom, jer oni nisu bili tu i rekla sam im da dođu jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela s nekim čudnim osećajem da se mirim s tim da će se njemu nešto desiti. Nisam želela da lažem Andriju da je Milorad u bolnici. Ja sam čučnula i rekla sam mu šta imam da kažem. Taj krik ja nikad neću zaboraviti.

- Stegla sam ga i odmah smo otišli do auta. Moja drugarica je izvadila jastuk koji je imala u kolima i rekla sa mu: "Molim te, tim jastukom udaraj najviše što možeš" i on je udarao po sedištu i vikao da neće više da živi. To je bilo strašno, ali izbacio je taj stres i odmah počeo da plače - prisetila se Mandina udovica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati