Poznati

Direktno.rs

16. 09. 2020. 10:28 1

IZMEĐU DOJENJA Sofija Milošević pozirala u brushalteru (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević pozirala je ispred ogledala samo nekoliko dana nakon porođaja i podelila sa pratiocima kako izgleda u pauzi između dojenja.

Sofija je pre nekoliko dana na svet donela sina, a nasledniku su ona i njen budući suprug, fudbaler Luka Jović, dali zanimljivo ime - Aleksej.

Lepa manekenka je nakon toga sa pratiocima delila fotografije svog stomaka nakon porođaja, zahvaljujući se dobrim genima. Naime, na objavljenim slikama je očigledno da će vrlo brzo vratiti svoju liniju od pre trudnoće. Sada je sa fanovima podelila još jedan detalj iz novog života, a u pitanju su fotografije na kojima pozira ispred jednog ogledala, a akcenat je stavila na to da je u pitanju pauza između dojenja.

Sofija je objavila tri slične fotografije na kojima je samo u brushalteru boje kože. Već sada je očigledno da uspešna manekenka i model neće imati problem da vrati pređašnju figuru, ali se vidi i da uživa u majčinskim dužnostima.

Pogledajte fotke:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati