Poznati

Direktno.rs

08. 09. 2020. 19:21 0

Ne štedi se: Eva Longorija zapanjila snimkom sa treninga (VIDEO)

Eva Longorija ne prestaje da oduševljava svoje instagram pratioce, te je sve zapanjila još jednim svojim snimkom sa treninga.

Glumica i producentkinja već neko vreme pokazuje koliko je disciplinovana i redovno vežba uz sve obaveze koje ima u poslu ali i one vezane za ulogu majke. Eva ima ličnog trenera koji je nimalo ne štedi a često joj kombinuje različite vežbe snage.

Zvezda "Očajnih domaćica" rodila je sina Santijaga pre dve godine, a kako je neposredno nakon porođaja počelo snimanje serije "Hotel Grand" u kojoj je ona producent, malo je zapostavila svoje lične potrebe zarad posla i brige oko bebe. Samim tim i kilogrami su se gomilali ali poznata, do tada, mršavica nije se mnogo obazirala na to.

Eva je svaki dan bila na snimanjima dok je sa sobom vodila i malenog Santija. Osim produciranja "Hotela Grand", glumica je imala i ulogu u seriji, te je čak i režirala jednu epizodu. i pored svega toga nije joj bilo teško da sve to radi dok drži sina koji joj spava u naručju, pa i da ga doji na setu.

Međutim, od kako je popularna Gabriela iz "Očajnih domaćica" rešila da skine kilograme svakim danom izgleda sve bolje i pokazuje da se čvrstom voljom može postići sve.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati