Poznati

Direktno.rs

13. 08. 2020. 18:07 2

Napali trudnu Sofiju, ona oštro uzvratila! (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević našla se na meti kritika nakon što je objavila fotografiju na kojoj trudna pozira u kupaćem kostimu.

Sofija je u opisu fotografije stavila emotikon kita, želeći da se našali na račun svoje kilaže, pa napisala: "kit na obali", ali su joj pojedini pratioci to zamerili, 

- Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš "kitom" zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju kilažu, kako treba da se osećaju? - glasio je jedan komentar.

Manekenka nije htela ovo da prećuti, već je odmah odgovorila na komentar ovog pratioca.

- Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila - profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? Zar to nije ono za šta me napadaš? - odgovorila je Sofija i dodala:

- Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta - uzvratila je ona.

Osoba koja joj je ostavila komentar je uzvratila na manekenkinu lekciju:

- Mislim da si otišla predaleko odgovorom, nije mi bila namera da te napadam. Kako god da se ti osećaš, realnost je da si mršava i fit trudnica i mi ne vidimo isto što i ti. Ne mislim da ti je bila loša namera, već da treba da malo obratiš pažnju s obzirom na to da imaš veliku platformu.

Sofija se na ovo više nije oglašavala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati