Ostali sportovi

Direktno.rs

15. 04. 2024. 13:16 1

Ćerka najvećeg hokejaša ikada i grmi i seva (FOTO)

Hokej kao sport nije toliko popularan na balkanskom području, međutim bez obzira na to pojedine hokejaške legende su i te kako popularne širom sveta pa tako i kod nas. To je sigurno slučaj sa 63-godišnjim Vejnom Greckim.

Grecki se smatra najboljim hokejašem ikada. Kanađanin je vodeći stralac i najbolji asistent u istoriji NHL-a, a tokom karijere je osvojio četiri Stenli kupa. Čuveni Kanađanin ima petero dece, a najviše pažnje privlači njegova najstarija ćerka - 35-godišnja Paulina Grecki koja je poznata influenserica i manekenka.

Paulina je izgradila uspešnu karijeru modela s više od miliona pratilaca na Instagramu, a takođe je glumila u filmovima uključujući "Grown Ups 2" s Adamom Sandlerom i Davidom Spidom u glavnim ulogama.

Manekenka je u braku sa šestostrukim svetskim šampionom u golfu Dastinom Džonsonom, ali i je poznata i zbog pikantnih fotografija. Tako je svojevremeno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je kao od majke rođena. Rukama i nogama je prekrila svoje intimne delove, a preko glave je nosila šešir.

Sve to ne smeta njenom mužu s kojim ima dvoje dece, a zanimljivo da još pamti savet svog oca kada je u pitanju izbor životnog saputnika.

- Najbolji savet za izlaske koji sam ikada dobila bio je od mog oca. Ako ima malo nedostataka, a mnogo prednosti, nemoj ga odmah odbaciti. Ako mane nadmašuju prednosti, onda ne pokušavaj biti osoba koja misli da ih može promeniti - napisala je Paulina na Insdtagramu.

Džonson i Paulina su se venčali u aprilu 2023. nakon što su bili vereni skoro 10 godina. Imaju dva sina: Tatuma, rođenog 19. januara 2015, i Rivera Džonsa, rođenog 12. juna 2017.

Američkog golfera ovih dana očekuje novi nastup na čuvenom Mastersu, a nema sumnje da će mu najveća podrška biti upravo atraktivna Paulina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati