Poznati

11. 08. 2020. 17:48 0

Zbog glumice, leto je upravo postalo VRELIJE!

Glumica Vanesa Hadžens pokazala je zavidnu figuru, ali i plesne pokrete, tokom TikTok izazova koji je podelila na društvenim mrežama.

Bivša Dizni zvezda nekoliko puta je komentarisala koliko joj teško pada karantin na koji je primorana zbog koronavirusa. Naglasila je i da jedva čeka da se vrati uobičajenim aktivnostima.

Iako to još uvek nije u potpunosti moguće, ona je odlučila da napravi rođendansku žurku prijateljici i tom prilikom svetu pokazala da joj socijalno distanciranje nije uticalo na dobar izgled.

Plešući uz sada već čuvene pokrete koji su mnogi na TikTok društvenoj mreži pokušali da izvedu, Vanesa je u prvi plan stavila svoje zategnuto telo u mini bikiniju, ali i sjajne pokrete. Uz društvo svojih prijatelja koji su joj "poslužili" kao prateći plesači, mlada glumica je pokazala svoje umeće uz pesmu "Buttons" grupe The Pussycat Dolls.

- Srećan rođendan mojoj prijateljici koja me jedina uči TikTok koreografijama - napisala je ona uz video koji već uveliko mnogi hvale:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati