Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Azra ]

08. 08. 2020. 19:55 0

Ljubavna priča Dina Merlina: Voli jednu ženu ceo život

Popularni pevač Dino Merlin u srećnom je braku sa suprugom Amelom, a njihova ljubavna priča mogla bi da posluži kao scenario za film.

Popularni pevač Dino Merlin u srećnom je braku sa suprugom Amelom, a njihova ljubavna priča mogla bi da posluži kao scenario za film.

Njihova ljubavna priča bila je komplikovana i roditelji njegove supruge protivili su se njihovoj ljubavi. Zaljubili su se kad Ameli bilo jedva 17 godina, a venčali su se pet godina kasnije.

Tokom tih pet godina su se skrivali, borili za svoju ljubav, ali, kako je sam pevač jednom rekao, niko nije mogao da ih rastavi.

Amela je dolazila iz bogate porodice i studirala je arhitekturu i njeni roditelji protivili su se vezi s Merlinom koji je dolazio iz siromašne porodice.

- Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu bukvalno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću. Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni da čuju za nju - ispričao je jednom prilikom.

Dodao je kako je kasnije izgladio sve s Amelinim roditeljima koji su ga zavoleli.

Njegova ljubavna priča Merlinu je bila inspiracija za hit "Kad si rekla da me voliš". Par ima dvoje dece, sina i ćerku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati