Poznati

Direktno.rs

06. 08. 2020. 22:06 0

Venčali se na plantaži, sad priznaju: Velika je**na greška

Glumac Rajan Rejnolds priznao je da je bila greška što se njegovo venčanje sa Blejk Lajvli održalo na jednoj plantaži u Južnoj Karolini i usput uputio javno izvinjenje zbog te odluke.

Njih dvoje su se venčali pre osam godina, a glumac je sada podelio sa javnošću kajanje zbog lokacije koju su odabrali za svoj srećni dan.

Par se našao na meti kritika zbog odluke da se venčaju na jednoj od najstarijih plantaža u Americi, na kojoj je veliki broj robova propatio ili izgubio život.

- Ogromna je**na greška koja može da vas spreči da više ikada progovorite, ili može da vas pokrene. To ne znači da nikada više nećete napraviti grešku, ali će vas definitivno naterati da konstantno iznova promišljate društvene obrazce i uslovljenost koje nista svesni - rekao je glumac za američke medije.

Rejnolds i Lajvli su se upoznali 2010. godine, ali su tada oboje bili zauzeti. Nekoliko meseci kasnije izašli su na zajednički sastanak sa svojim tadašnjim partnerima, ali je hemija mešu njima njima očigledna.

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno što smo se našli na sastanku - ona s drugim muškarcem, ja sa drugom ženom. Između nas je prštala hemija uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - otkrio je Rajan jednom prilikom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati