Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Azra ]

05. 08. 2020. 14:47 0

Mnoge ga žele, ali on je izabrao NJU (FOTO)

Pevač Saša Kovačević je već godinama broj jedan u srcima njegovih brojnih obožavateljki, ali on je izabrao jednu Zoranu kojoj često iskazuje ljubav putem Instagrama.

Iako bi mnoge dame jedva dočekale da bude obelodanjeno da su baš one ukrale srce zavodniku kakav je Saša Kovačević, lepa Zorana Tasovac je drugačija. Popularni pevač i bivša misica su u početku svoju vezu skrivali od javnosti zbog toga što ona nije želela da se eksponira u medijima.

- Ona je jedna skromna i normalna devojka, koja nije u nekim današnjim modernim trendovima, nju to ništa ne zanima. Meni je na neki način i to prijalo, što je ne zanima taj neki javni svet. Ne pati od toga da bude u novinama, da bude viđena. Ona se krila prvih sedam, osam meseci. Nisu ljudi ni znali da smo zajedno. Pojavili smo se prvi put na otvaranju mog restorana - izjavio je pevač u jednoj emisiji, a prenosi Story.rs.

Od kako su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, ovaj par ne skriva svoje emocije. Popularni pevač ne štedi komplimente na račun svoje izabranice. Često ističe sve njene kvalitete, ali i da je pokraj nje poželeo i da se ostvari u ulozi oca. Da je zaista spreman za ovu ulogu pokazuje i odnos koji ima sa Zoraninom kćerkom Iskrom.

Saša ljubav svojoj Zorani pokazuje na svakom mestu i u svakoj prilici, pa je to učinio i onako kako najbolje ume - pesmom. Naime, Saša joj je zapevao legendarni hit "You are so beautiful for me", a romantični trenutak podelio je i sa pratiocima na Instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati