Poznati

Direktno.rs

31. 07. 2020. 07:01 0

Posle prozivki, starleta u suzama (FOTO)

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan uslikana je u suzama nakon susreta sa suprugom Kanije Vestom nakon niza njegovih skandala.

Da li je u pitanju još jedan vid publiciteta kojim će unaprediti svoju već ogromnu imperiju, ili su skandali koji potresaju poznatu porodicu poslednjih nedelja stvarni, ostaje da vidimo. Za sada, američki mediji ne prestaju da pišu o porodičnim odnosima starlete i repera, kao i o njegovom mentalnom stanju.

Podsetimo, Vest je nedavno objavio da će se pridružiti trci za sledećeg predsednika SAD, a nakon toga, tokom svog prvog zvaničnog skupa, doživeo nervni slom na podijumu i počeo da govori o privatnim stvarima. Najviše pažnje je izazvao momenat kada je spomenuo suprugu Kim i činjenicu da su planirali da abortiraju svoje prvo dete. Kako je naveo, "sam Bog" ih je sprečio u tome. Kanije je o svemu ovome govorio kroz suze.

Nakon toga je na društvenoj mreži Tviter napisao nekoliko tvitova kojim je napao svoju taštu Kris Džener, a kritike je uputio i supruzi. Ona se ubrzo oglasila saopštenjem da Vest boluje od bipolarnog poremećaja i da mu je u ovom trenutku potrebna pomoć, a ne osude.

Njih dvoje su se nedavno prvi put videli nakon ovih skandala, a tom prilikom je starleta uslikana u suzama. Iako je poznato da porodica Kardašijan koristi svaku priliku, uključujući i porodične probleme, da zaradi još novca, mnogima se čini da su ove suze iskrene i da poznati par stvarno prolazi kroz probleme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati