Poznati

Direktno.rs

05. 07. 2020. 19:16 2

BOŽE, POMOZI Kako je pevačica htela da zaj... Nemce

Pevačica Indira Aradinović je planirala da svoj 34. rođendan proslavi u Nemačkoj, međutim, plan joj nije pošao za rukom.

Naime, ona je kupila kartu za Nemačku, ali pošto je ova zemlja svoje granice zatvorila zbog pandemije koronavirusa, pevačica je u emisiji "Premijera vikend specijal" ispričala šta se dogodilo i kako je proslavila svoj rođendan.

- Pa evo da ukratko kažem, nemam ja zabranu da uđem u Nemačku, nego je nemoguće da bilo ko uđe. Ja sam imala plan da rođendan provedem u Nemačkoj, ali sam ga provela u Amsterdamu, pa sam odatle stigla u Nemačku, jer sam mogla tako. Ja sam proslavila svoj 34. rođendan juče, to mi je bio plan da proslavim u inostranstvu, ali sad se to desilo u Holandiji. A i treba mi malo odmor van Beograda posle svega što sam prošla - rekla je Indi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati