Poznati

Direktno.rs

04. 07. 2020. 16:19 7

Ivana besna zbog Novog Pazara: "Sa mog profila MRŠ!"

Manekenka Ivana Korab objavila je nedavno apel za humanitarnu pomoć Novom Pazaru gde je trenutno kritična situacija zbog pandemije koronavirusa, ali nisu je svi podržali u dobroj nameri.

Ona se sada oglasila u videu na svom Instagram profilu gde je istakla da je zgrožena što je zbog ovakve objave dobila  negativne komentare i uvrede, jer želi da pomogne ljudima “koji su dizali turske zastave”.

- Podelila bih sa vama nešto što nije popularno u ovom društvu, a to je da iznesem svoje mišljenje. Mnogo puta sam dobila uvrede tipa: "Ti samo budi lepa i slikaj se, nema šta da komentarišeš". E, pa, vrlo imam šta da mislim i izneću to mišljenje - započela je Ivana svoje obraćanje, a nakon što je objasnila o čemu se radi, uputila je lekciju "hejterima":

- Imam potrebu da reagujem zato što smatram da možda makar jednu osobu naučim nečim pametnim, odnodno, da ne mrzi nikoga i da nije bitno koje je neko vere ili nacionalnosti. Najlakše je biti uvređen zbog nečega, ali za razliku od nekih koji razne stvari rade da bi dobili pratioce, ja ću da uradim suprotno. Meni ljudi koji mrze druge ljude i ne žele da im pomognu apsolutno nisu potrebni, pa sa mog profila MRŠ! - oštro je poručila manekenka i dodala:

- Odmah me slobodno otpratite, jer ja takve ljude ne želim. Meni nije bitno koje je neko veroispovesti, nacionalnosti, bitno je kakav je neko čovek i bitno je da naučite svoju decu da budu dobri ljudi. Hajde da naučimo da volimo i da našu decu, omladinu, pa i ove starije, naučimo da vole bre ljude i da je najbitnije kakav si čovek. Dosta je mržnje.

Pogledajte ceo video:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati